de vormSchilderen

"Bewust worden op een creatieve manier"


Nat-op-nat is een techniek (bekend uit de anthroposophie) waarbij je werkt met natte waterverf op vooraf natgemaakt papier.

Iedereen kan hieraan meedoen, dus ook mensen die geen enkele kunstzinnige aanleg hebben.  Juist voor een onervaren cursist is het een bijzondere ervaring!

Via een eenvoudige techniek op vooraf nat gemaakt papier leren wij omgaan met kleuren, waarbij niet het technisch kunnen, maar eerder het plezier dat u eraan zult beleven voorop zal staan. Deze techniek maakt het ons mogelijk om spontaan naar buiten te brengen wat ons innerlijk beweegt.

Door het werken in een groep zult u herkenning vinden bij anderen en dat brengt ons bij elkaar. Samen zoeken we naar nieuwe toegangswegen die via de wereld van kleuren ons kunnen leiden naar een diepere ontmoeting met onszelf.

De bijeenkomsten zien er als volgt uit.
Eerst even bij elkaar komen onder het genot van een kopje koffie of thee, bijpraten en dan beginnen. De eerste 5 tot 10 minuten doen wij een lichte ontspanningsoefening in de vorm van een geleide meditatie. Daarna beginnen wij met het schilderen waar we ruim een uur intensief mee bezig zullen zijn. Kleine pauze voor een versnapering en dan weer verder. Na het schilderen is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en de schilderingen met elkaar te bespreken. In je eigen schilderwerk vind je altijd een persoonlijke boodschap.....
 

bullet3 Prijs

 € 60,-- inclusief materialen,  koffie, thee en koek

bullet3 Data

Afhankelijk van het aantal belangstellenden kunnen wij de data afspreken.

bullet3 Tijd

Officieel van 20.00 – 22.00 uur, maar ik verwacht jullie om kwart voor acht zodat we vooraf nog even gezamenlijk iets kunnen drinken/eten en bijpraten.

De praktijk heeft me verder geleerd dat ik nog nooit om 22.00 uur heb kunnen stoppen. Intensief, gezellig, maakt veel gespreksstof los dus…het loopt meestal uit

bullet3 Locatie

Bij mij thuis, in de Klaproosstraat 2 te Zevenbergen 

Aantal deelnemers : maximaal 5

Geef je snel op!

 

Hieronder staan enkele voorbeelden uit Hedy's werk. Klik op de plaatjes om een grotere afbeelding te krijgen.

Voor meer afbeeldingen: bekijk de galerij met mijn schilderijen en tekeningen

 


 

zie ook >> verdieping
zie ook >>
kloosterdagen

 

 

 

 

Copyright Hedy Miranda-
www.TaiChiKung.nl

Tai Chi startpagina's:
taichi.pagina.nl